Ügyfél információ & Üzleti partner

Ügyfél információ

Kedves vásárlóink és látogatóink, annak érdekében, hogy mindenkinek a maximális kényelmet és biztonságot nyújtsuk, hivatalos szabályokat dolgoztunk ki a Macropolis urban. live-ban való tartózkodásra.

A társasházi feltételek
Közös életviteli alapelvek a bérlők, dolgozók, lakások és apartmanok lakói, látogatók számára. Kérjük, tanulja meg ezeket hogy tájékozódott legyen a Macropolisban való élet és munkavégzés hivatalos szabályairól - megnyitás, házivendje

Parkolási feltételek
Ahhoz, hogy kényelmesen használhassa a parkolási lehetőségeket, és védve legyen minden balesettől és kellemetlenségtől, kérjük, tartsa be a hivatalos használati utasításokat.

Macropolis Lifestyle Apartments használati feltételek
Amikor foglal vagy vendégként regisztrál, elfogadja a szolgáltatásnyújtás nyilvános feltételeit bérelt apartmanjainkban. Kérjük, olvassa el bővebben.

Premier Hotel Miskolc felhasználási feltételek
Amikor foglal vagy vendégként regisztrál, elfogadja a szolgáltatásnyújtás nyilvános feltételeit bérelt szobájában. Kérjük, olvasson többet

Üzleti partner

Partnerség

Célunk - "első számú" szállásszolgáltató lenni Miskolcon az üzleti élet és a lakosság számára, valamint vállalatokat fejleszteni a helyi közösséggel. Ha Önnek van lakása és szeretné elindítani vagy fejleszteni bérbeadási üzletágát, szívesen ajánlunk Önnek partnerséget és vezető professzionális üzemeltetője lehetünk egy magánlakásnak vagy szállodának.

Partnerség és üzleti céllal kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a.

TOP